Medezeggenschapsraad De Regenboog

De medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit vier leden, twee ouders en twee leerkrachten. De MR komt zes keer per jaar bij elkaar en praat mee over het beleid van de school. Zo wordt er onder meer gesproken over de financiën van de school, de begroting, het formatieoverzicht, het vakantierooster en andere zaken waarvoor de MR advies- of instemmingsbevoegdheid heeft. Op de foto de huidige leden van de MR, van links naar rechts: Gerrie Looman (vanuit het schoolteam, voorzitter), Pieter Maasse (vanuit de ouders), Janet van Loo (vanuit de ouders) en Elise Mol (vanuit het schoolteam, secretaris).

Naar nieuwsblog