Welkom in Groep 1-2

Dit is onze eerste groepspagina. Met onze groepspagina's willen we u dit jaar goed op de hoogte houden van de activiteiten in onze groep.

Augustus

Dit schooljaar hebben we Kikker als klassenthema wat op verschillende manieren terug te vinden is  in de klas. Zo staat Kikker met zijn vriendjes op de ramen, zien we Kikker op onze stoelen en hebben we allemaal een kikkersticker op ons kieskaartje voor het keuzebord.

Wij hebben er weer zin in!!

September
We zijn druk bezig geweest om onze verjaardagsplaten te knippen en te plakken. Deze hebben natuurlijk Kikker als voorstelling. Ze hangen allemaal in de klas zodat we weten wie er als eerste jarig is in de groep. Als een kind jarig is mag de plaat mee naar huis.

Met Samen op Aarde zijn we begonnen met de seizoenen.
Welke seizoenen zijn er en wat is de goede volgorde?

De komende tijd gaan we aan de slag met het seizoen 'Herfst'.