Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

Welkom in Groep 7b-8

 

 

Vanmiddag zijn we begonnen met het werkstuk over de Ottomanen. In de groepjes werd er enthousiast aan het onderwerp gewerkt. Er werd informatie opgezocht, er werd overlegd, er werd geknutseld, er werd een lente feest voorbereid, er werd een presentatie gemaakt. Er werd gewoon hard gewerkt! 

 

  •  

  •  

    Deze week hebben we een gastles gehad van bureau 'Halt'. Onze les ging over groepsdruk en met een klein testje wisten we precies wat groepsdruk is. UIt een vragenlijst leerden we of wij gevoelig zijn voor groepsdrukven tenslotte keken we nog een filmpje. 

     


Afgelopen donderdagavond was ' de informatie avond nieuwe stijl ' op De Regenboog. Veel kinderen hebben hun ouder(s) rondgeleid in onze groep. In de hal verzorgde de ouderraad koffie, thee of limonade met een koekje. Het was een zeer geslaagde avond. 

 

Kleine impressie van groep 7/8 

 

 

Ons jaarthema is 'UNIEK', want In onze groep zitten 26 unieke kinderen. Bekijk de foto's hieronder maar eens! We hopen dat het een goed, gezellig en fijn schooljaar wordt. 

 

DE VERJAARDAGEN IN GROEP 7/ 8

 

 

 

 

 

 

 

 


Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online