Groep 6 wint Grote Verkeersquiz

Annelot en Matthias hebben vrijdagmiddag 21 juni in The Lux namens De Regenboog de Grote Verkeersquiz van Zeewolde gewonnen! De quiz wordt elk jaar gehouden voor de groepen 6 van de basisscholen. Het was al een hele prestatie dat de kinderen zich plaatsten voor de ‘eindronden’, die vervolgens ook nog eens winnen was natuurlijk helemaal toppie! En nog was de koek niet op: De Regenboog had ook nog eens het mooiste spandoek! Daarvoor mogen we moeder Titia trouwens wel heel lief aankijken. Lees haar mooie column in Zeewolde Actueel van dinsdag 18 juni er nog maar eens op na… De bekers werden uitgereikt door wethouder Ewout Suithoff en presentator Klaas van Kruistum (bekend van ‘Klaas kan alles’). De Regenboog mag nu, samen met de nummer 2 ’t Wold, naar de provinciale eindronde op donderdag 4 juli in Lelystad.